Acties Opel Bedrijfswagens.Aanpakken en wegrijden!

Opel Bedrijfswagens

Onze bedrijfswagens zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Ze zijn tot in de kleinste details afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. En met hun stijlvolle en tegelijk robuuste uitstraling versterken ze het imago van uw bedrijf.

Maar om succesvol zaken te doen, heeft u meer nodig dan standaardoplossingen. Daarom bieden wij u voor alle Opel Bedrijfswagens gespecialiseerde ombouwmogelijkheden en maatwerk aan. Ook kunt u rekenen op een zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten.

OPEL BEDRIJFSWAGENS ACTIES
Dit klinkt natuurlijk al heel aantrekkelijk, maar wij maken het nog mooier! Wij hebben tijdelijk zeer aantrekkelijke acties voor onze bedrijfswagens. Ontdek hieronder ons aanbod:

Geen Gedoe lease: speciaal leasepakket voor ondernemers.

Wij bieden, naast een groot aantal maatwerkoplossingen, ook het allerbeste leasepakket aan. Ons leasepakket is speciaal afgestemd op echte ondernemers en zonder gedoe! Deze Geen Gedoe lease is een full-operational premium lease inclusief diverse gratis upgrades. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken en kunt u zich volledig concentreren op uw werk!

  • Full operational lease contract voor alle diensten inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en reparatie; 
  • All-season banden, dus geen bandenwissel meer nodig;
  • Haal- en brengservice bij reparatie of onderhoud;
  • Vervangend vervoer;
  • 24/7 bereikbaarheid voor assistentie bij pech onderweg;
  • Op maat gemaakt voor uw bedrijf, dus ook voor op- en ombouw beschikbaar.

Lees verder.

Gratis €1.500 myOpel betaalpas én 5 jaar 0% rente!
Als u nu een nieuwe Opel Bedrijfswagen koopt, dan krijgt u de myOpel betaalpas cadeau met €1.500 tegoed*! Met het tegoed op uw myOpel betaalpas kunt u betalen bij de Opel dealer voor onderhoud en accessoires of u kunt er uw brandstof mee betalen bij deelnemende tankstations in Nederland. En dat is niet alles! Als zakelijke klant betaalt u 5 jaar lang 0% rente op uw financiering. De financiering en gratis myOpel betaalpas regelt u rechtstreeks met uw Opel bedrijfswagendealerons.

Lees verder.

* Dit aanbod geldt niet op de Selection uitvoeringen en in combinatie met andere aanbiedingen en lease vormen. Bekijk de actievoorwaarden.