Nieuw: De Opel Black Edition.The Ultimate Online Edition.

Black Editions

Voor liefhebbers van innovatie, luxe details én een zeer sportieve styling hebben we nu de nieuwe Opel Black Edition. Deze speciale Online Edition uitvoering is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar als Opel Corsa (5-deurs), Astra (5-deurs) en Opel Mokka X. U rijdt al in de sportieve Opel Black Edition vanaf €18.999.

Opel BLACK EDITION: The Ultimate Online Edition
De Opel Black Edition is standaard uitgerust met Summit White als carrosseriekleur en speciale zwarte designaccenten. Het exclusieve Black Edition styling-pakket bestaat uit glanzend zwarte lichtmetalen velgen, een zwart dak, zwarte buitenspiegelbehuizing en LED-dagrijverlichting. Naast de Summit White lakkleur is de Black Edition ook verkrijgbaar in de carrosseriekleur Mineral Black, Sovereign Silver en Absolute Red.

De Black Editions hebben niet alleen een sportief design, maar zijn standaard ook zeer rijk uitgerust en ze bieden de beste connectiviteit! Zo zijn de Black Edition uitvoeringen standaard uitgerust met o.a.:

  • Geïntegreerd multimediasysteem met navigatie voor heel Europa
  • DAB+ digitale radio
  • 4G Wi-Fi in de auto voor maar liefst 7 apparaten
  • Apple Carplay
  • 24/7 OnStar, uw persoonlijke online- en serviceassistent
  • LED-dagrijverlichting
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer

TIJDELIJK €1.000 TEGOED!
Bij aankoop van een nieuwe Opel Black Edition ontvangt u tijdelijk een myOpel betaalpas met €1.000 tegoed! Met dit tegoed kunt u doen wat u wilt, wanneer u dat maar wilt. Heeft uw Opel Black Edition onderhoud nodig of wilt u hem verder personaliseren met accessoires, dan kunt u dit betalen met de myOpel betaalpas. Ook kunt u er de benzinekosten mee betalen bij aangesloten tankstations.