Acquire

Business to Business - B2B.

Opel Centrale - Business to Business
Als marktleider met een breed modellenprogramma innoveert Opel op veel gebieden. Steeds opnieuw worden de grenzen verlegd om deze voorsprong te behouden. De zakelijke omzet maakt circa 50% uit van Opels jaarverkoopvolume. Uitgaande van 70.000 nieuwe Opels per jaar mag duidelijk zijn dat de Opel dealerorganisatie bij uitstek is ingesteld op het omgaan met (grote) wagenparken uit het bedrijfsleven.
Tevens is Opel constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van de serviceverlening aan de zakelijke markt en leasemaatschappijen o.a. door het aanstellen van Opel Business Centers
De Business to Business afdeling van Opel Centrale onderhoudt de contacten met bedrijven en leasemaatschappijen. De Opel Centrale behoort tot deze groep.

Om als Opel Business Center te voldoen worden door Opel Nederland strenge eisen gesteld waarbij kwalitatief topniveau gegarandeerd is. Vanuit die hoedanigheid zijn wij een goede en professionele gesprekspartner voor de veeleisende zakelijke markt.

Bij de Opel Centrale is Dick Westra als bedrijfswagenadviseur en fleetspecialist de man met wie het bedrijfsleven graag zakendoet. Doordat veel ondernemers de weg naar onze fleetspecialist hebben gevonden en erg tevreden zijn over zijn kwaliteiten, is Opel Centrale in 2009 uitgeroepen tot bedrijfswagendealer van het jaar!

De Opel Centrale staat altijd voor u klaar!
Aan het zakenleven worden hoge eisen gesteld. De zakelijke rijder ziet stilstand direct resulteren in verlies van productieve uren. Van u als zakelijke koper, wagenparkbeheerder of leasemaatschappij wordt dan ook verwacht voor ieder probleem direct een oplossing te kunnen bieden. Een opgave die uitsluitend uitvoerbaar is als u een betrouwbare 'partner-in-business' hebt.
Specialisten van Opel Centrale op het gebied van Fleet Sales en Aftersales geven u ondersteuning door middel van service en adviezen. Zij weten wat er in de markt speelt, wat er van u verwacht wordt en hoe Opel daar een bijdrage aan kan leveren. Opel Centrale - staan altijd klaar om voor u in actie te komen.

 


Dianne ter Borg , Dick Westra (Opel Centrale) en Ad Vasen (Opel Nederland) met de Bedrijfswagencup