Acquire

 

Service & onderhoud.

Onze garages voldoen aan alle wettelijke vereisten en zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. Wij verrichten alle denkbare onderhoud en reparaties en beschikken daarvoor over een team met daarin uitstekend opgeleide monteurs. Onze technische medewerkers zijn u graag en snel van dienst.

 

Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Grote werkzaamheden verrichten onze werkplaatsmedewerkers op afspraak. Veelal kleinere klussen pakken ze meteen op in de speciale werkplaats van Masterfit. Zaken zoals banden, remmen, bougies, schokbrekers, accu's of is uw uitlaat aan vervanging toe? Wilt u een trekhaak laten monteren?

 

 

 

U kunt van maandag tot en met zaterdag terecht. Zonder afspraak, met de bekende slogan : klaar terwijl u wacht. Uiteraard zal dit gepaard gaan met vooraf een heldere prijsopgave. Ook voor de APK-keuring bent u hier overigens ook aan het juiste adres. Neemt u een kopje koffie? Dan voeren wij snel en vakkundig de werkzaamheden aan uw Opel uit. Of maakt u een proefrit in de Opel van uw keuze, loopt u langs de Opel-shop waar u aantrekkelijke accessoires voor uw Opel aantreft. Voordat u het weet staat uw Opel weer helemaal in topconditie klaar! En duurt de reparatie van uw Opel door wat voor reden wat langer?

 

Dan heeft de Opel Centrale Groep de volgende oplossingen:

  • De sportieve oplossing, een gratis leenfiets.
  • De gastvrije oplossing, De krant van vandaag en een kopje koffie, thee of fris.
  • De oplossing voor wie in de buurt woont, we brengen u bij onderhoudswerkzaamheden even naar huis of naar uw werk.
  • De voordelige oplossing, een leenauto mee tegen speciaal tarief.

 

Zonder afspraak en klaar terwijl u wacht. Dat is de service die Opel u biedt met het Masterfit-programma. Zonder het maken van een afspraak kunt u bij de Masterfit-afdeling van bijna iedere Opel Centrale terecht voor vervanging en/of montage. En dat tegen zeer scherpe prijzen.

 

 

Opel Garantie

Opel garandeert u kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij-)comfort met een uitgebreid pakket garanties. Zo wordt iedere nieuwe Opel geleverd met twee jaar fabrieksgarantie en heeft u de mogelijkheid na deze twee jaar een verlengde garantie af te sluiten.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Opel Assistance

Bij aankoop van een nieuwe Opel krijgt u standaard een jaar mobiliteitsgarantie, zonder kilometerbeperking.

Klik hier voor meer informatie.

 

Landelijke Adviesprijzen voor onderhoud

Wilt u duidelijkheid wat betreft de kosten? Dat kan. Opel hanteert Landelijke Adviesprijzen voor Onderhoud. Ongeacht het motortype of de uitvoering van uw Opel betaalt u een vastgesteld adviestarief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Opel Assistance Plus

De Opel Erkend Reparateurs zijn ervan overtuigd dat het door hen uitgevoerde onderhoud op een hoog niveau staat. Zo hoog, dat ze er zelfs een mobiliteitsgarantie op durven te geven; Opel Assistance Plus. Een garantie op uw mobiliteit geldig in heel Europa* en tot de volgende onderhoudsbeurt of maximaal één jaar.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Masterfit

Zonder afspraak en klaar terwijl u wacht. Dat is de service die Opel u biedt met het Masterfit-programma. Zonder het maken van een afspraak kunt u bij de Masterfit-afdeling van bijna iedere Erkend Reparateur terecht voor vervanging en/of montage. En dat tegen zeer scherpe prijzen.

Klik hier voor meer informatie

 

Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel. Opel Centrale is daarvoor de aangewezen partij voor u. U krijgt bij ons waar voor uw geld én al onze ervaring er gratis bij. Wanneer uw auto voor onderhoud bij ons binnen staat, loop gerust even naar de monteur die bezig is met uw auto, hij geeft graag advies over uw auto.

 

 

Waarom onderhoud bij de Opel Erkend Reparateur?

  • Wij maken altijd gebruik van originele onderdelen met minimaal twee jaar garantie
  • Onze monteurs zijn goed opgeleid en zijn up-to-date van alle Opel techniek
  • Onze monteurs maken uitsluitend gebruik van gereepschap dat speciaal voor uw Opel model is ontwikkeld
  • Wij hanteren officiele door de fabriek voorgeschreven, zeer aantrekkelijke prijzen!
  • Na uitvoering van een onderhoudsbeurt krijgt uw auto tot maximaal één jaar lang Opel Assistance Plus mobiliteitsgarantie
 

 

 

Opel Budgetbeurt

Bent u in het bezit van een al wat oudere Opel? Ook dan heeft Opel aan u gedacht. Met de Opel Budgetbeurt. Een complete onderhoudsbeurt, maar dan speciaal gericht op oudere bouwjaren (vanaf 7 jaar oud) en tegen een aantrekkelijk tarief.

 

 

Vervangend vervoer

Mocht u een vervangende auto nodig hebben, dan hebben wij voor u altijd een auto klaar staan voor aantrekkelijk klanten tarief. Wij hebben altijd een auto staan van de nieuwste Opel modellen, welke het meest aansluit op uw eigen auto waar u aan gewend bent. Ook kunt u altijd gebruik maken van onze Opel leenfietsen indien u geen vervangende auto nodig heeft.

Klik hier om een werkplaatsafspraak te maken.