Acquire

 

Wie zijn wij.


Papendrecht


Sliedrecht

Opel neemt onder de automerken in Nederland een toppositie in. Naast de kwaliteit van de producten draagt ​​ook de uitstekende dealerorganisatie bij. Opel Centrale maakt deel uit van de organisatie en speelt met vestigingen in Papendrecht en Sliedrecht een leidende rol in de Alblasserwaard. De kwaliteit van Opel en de kracht van de Opel Centrale Groep vormen samen een ijzersterke combinatie, die automobilisten zowel zakelijk als privé veel comfort en zekerheid biedt.

Persoonlijke benadering.
Ondanks de schaalgrootte van de groep, kunt u in elk van de Opel Centrale bedrijven rekenen op een persoonlijke benadering en een ongedwongen sfeer. Het is bijvoorbeeld heel gewoon dat u zelfs de werkplaats inloopt en rechtstreeks contact heeft met de monteur aan wie uw auto is toevertrouwd. Ook de medewerkers stellen die contacten op prijs. De enthousiaste manier waarop zij u te woord staan ​​spreekt boekdelen.

Profiteren van schaalgrootte.
De Opel Centrale Groep bestaat uit twee goed bereikbare dealerbedrijven, die onder een gemeenschappelijke naam opereren vanuit Papendrecht en Sliedrecht. Hierdoor profiteert u van de voordelen die de omvang van Opel Centrale biedt, zoals directe beschikbaarheid van een groot assortiment modellen en de meeste onderdelen. Bovendien worden zakelijke klanten ondersteund door een buitendienstmedewerker.

Alles onder één dak.
Bij Opel Centrale vindt u alles onder één dak. Niet alleen de auto van uw voorkeur, maar bijvoorbeeld ook een ruim assortiment accessoires. Daar bij gaat de service misschien verder dan u verwacht. Accessoires die u incidenteel nodig heeft, zoals sneeuwkettingen en winterbanden, hoeft u bijvoorbeeld niet zelf aan te schaffen, maar kunt u gewoon huren. En voor het in goede conditie houden van uw kostbare bewijs de wasstraten goede diensten.
Vooral voor zakelijke rijders is het interessant dat lease in eigen beheer kan worden aangeboden. Dit betekend dat op een heel directe manier een constructie mogelijk is die precies past bij uw bedrijf. Echt maatwerk dus. Daarnaast kunt u door de samenwerking met GMAC Financial Services kiezen uit diverse financieringsvormen.

Eigen schade-herstelbedrijf.
Tot de Opel Centrale Groep behoort ook Autoschade Herstelbedrijf De Peulen in Hardinxveld Giessendam.Hierdoor bent u verzekerd van een vlot herstel als u onverhoopt met schade te maken mocht krijgen. Overigens weten ook veel dealers en rijders van andere merken de weg naar de specialisten van De Peulen te vinden.

Voortreffelijke service.
Van een topdealer mag uiteraard wel service op hoog niveau verwachten. Alle vestigingen van Opel Centrale beschikken over uitstekend opgeleide en getrainde medewerkers, die vertrouwd zijn met de laatste stand van de techniek. De kwaliteit van de service wordt vanuit de Opel-organisatie continu getoetst. Op tal van punten gaat Opel Centrale een stapje verder. Vierentwintig uur per dag staan ​​wij voor u klaar: in noodgevallen kunt u zelfs buiten de bedrijfstijden beroep doen op een monteur die dienst heeft. De prima condities op het gebied van vervangend vervoer zijn voor zakelijke rijders onmisbaar en voor particulieren heel plezierig. Ook in 2012 mag Opel Centrale zich de beste Opel Dealer van Nederland noemen.

Ook voor bedrijfswagens.
Opel heeft een ruim aanbod van moderne lichte bedrijfswagens met een totaalgewicht tot 3,5 ton. Echte werkpaarden die door de fraaie lijn bovendien representativiteit uitstralen en automatischsprekend net zo betrouwbaar zijn als de Opel personenwagens. Een investering dus waar u als ondernemer dag in dag uit plezier aan beleefd. De specialisten van de Opel Centrale kunnen u alles over vertellen. Zij zullen u graag aanbevelen bij het maken van uw keuze. En voor bedrijfswagens geldt natuurlijk hetzelfde als voor personenwagens: Opel Centrale biedt u net iets meer.

Ruime sorteergelegenheden.
Opel Centrale beschikt over een omvangrijke sortering gebruikte wagens in alle prijsklassen. U heeft keuze uit modellen van verschillende merken, die altijd worden geleverd met een degelijke garantie.

Opel Centrale: ook uw dealer!
Als u, net als een zeer groot deel van rijden Nederland, kiest voor de bewezen kwaliteit van Opel, ligt een keuze voor Opel Centrale als uw dealer voor de hand. Natuurlijk neemt u dat niet zomaar aan. Dus overtuig u zelf en breng een bezoek aan de vestiging in Papendrecht of Sliedrecht!